Equipar Holiday Homes

Meertaligheid via DeepL API

Over de opdracht

Equipar Holiday Homes verhuurt al jaren mooie vakantiehuizen in Duitsland en Spanje. Met de lancering van een eigen website in 2021 ging een lang gekoesterde wens in vervulling. 

Tijd voor een volgende stap
Na de lancering van de eigen website werd duidelijk dat dit een goede stap was die gezet werd. Nieuwe boekingen en enthousiaste klanten die eenvoudig via het  simpele beschikbaarheidsoverzicht konden zien of een huisje nog beschikbaar was in de gewenste periode. 

Nu was het tijd voor een belangrijke volgende stap, het meertalig maken van de website. Maar zonder dat er veel extra tijd, energie en kosten kwijt zou zijn aan het vertalen van de huidige (én toekomstige content). 

DeepL
We hebben deze vraag opgelost met een automatische vertaling van alle Nederlandse (bron) informatie door DeepL. Hiervoor gebruiken we de DeepL API, zodat alle informatie die in het Nederlands geplaatst wordt via de API automatisch vertaald wordt naar één of meer vreemde talen. 

Eenvoud
Na de oplevering van de vertaalde website reageerde de klant direct via Whatsapp: 'Hier word ik nu blij van!'

...daar doen we het voor!
 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Equipar Holiday Homes

Vakantiehuizen te huur

Een professionele website met een perfecte presentatie van de mooie vakantiewoningen in Duitsland en Spanje... dat was de wens van Equipar Holiday Homes!

Lees verder