VKP

Projectleiders dashboard

Over de opdracht

Het ambitieuze bedrijf VKP heeft eerder een Productie Workflow Management Systeem (PWMS) laten ontwikkelen door FrisBEE. Daarmee richt VKP zelf de gewenste workflow in en deelt taken aan beheerbare stations uit. Het PWMS blijft in ontwikkeling, met deze keer een uitbreiding specifiek voor projectleiders.

Dashboard projectleiders
Speciaal voor de projectleiders is een dynamisch overzicht opgezet waarmee in één oogopslag de status van de elementen binnen een project zichtbaar is. Voor de projectleiders is vooral van belang welke elementen van het project al gereed zijn.

Het overzicht rouleert automatisch en is eenvoudig op een TV in de kantoren te tonen. Vanzelfsprekend is het overzicht ook op een computer of tablet te bekijken. De projectleider kan de automatische roulatie pauzeren en zoeken op een bepaald project, zodat er 'ingezoomd' kan worden op een specifiek project.

De gegevens worden regelmatig ververst vanuit het PWMS, dus geeft een adequaat beeld van de verschillende statussen van lopende projecten.


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

VKP

productie management systeem

Het vooruitstrevende bouwbedrijf VKP werkt met een volledig webbased Productie Workflow Management Systeem, op maat gemaakt door FrisBEE.

Lees verder

VKP

bedrijfsapp

Voor VKP uit Kapelle is een nieuwe app ontwikkeld om diverse registraties van medewerkers te kunnen automatiseren.

Lees verder