Vuljeduikfles

Vul je Duikfles SMS alert

Over de opdracht

Na het opleveren van de app Vul je Duikfles voor Duikcentrum de Witte Boulevard hebben we samen verder gekeken hoe we de installatie verder konden gebruiken. In de app zit al een mogelijkheid om snel een storing bij een vulstation te melden. Maar wat nog idealer zou zijn, is voordat een storing optreedt al een melding te krijgen. Zo ontwikkelde we de SMS alert dienst voor Vul je Duikfles.

Arduino
Door het gebruik van de industriële Arduino in de nieuwe app installatie, hebben we nu de hele tijd de mogelijkheid om bepaalde drukwaardes te meten en door te geven aan de server. Met deze waardes is het mogelijk om bij bepaalde onder- of overwaardes direct de storingsdienst van Vul je Duikfles te alarmeren via SMS.

Frontoffice en SMS
In het Frontoffice van Vul je Duikfles worden de waardes van de verschillende vulstations overzichtelijk weergegeven. Hierdoor hebben de medewerkers constant inzicht in de actuele waardes van de verschillende stations. Op het moment dat de waardes boven of onder bepaalde grenswaardes gaan, wordt door het systeem automatisch een SMS gestuurd naar de gekoppelde storingsdienst. Deze kan daarmee, voordat er daadwerkelijk een storing optreedt, naar het vulstation rijden en het probleem verhelpen!


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

vuljeduikfles

innovatieve duik app

Vulstations voor duikflessen werken op muntgeld. Onhandig voor de duiker en een inbraak-risico. Op zoek naar een alternatieve oplossing dus: het liefst een app.

Lees verder