Digitale Schoolpas

Nieuwe versie Digitale Schoolpas

Over de opdracht

Sinds 2016 gebruiken veel scholen de Digitale Schoolpas in plaats van een plastic pas. Door de steeds grotere interesse van diverse scholen door heel Nederland hebben we de Digitale Schoolpas een grote upgrade gegeven en introduceren nu Digitale Schoolpas 2.0

Nieuwe website
De compleet vernieuwde website is gereed en te zien via www.dedigitaleschoolpas.nl. Dit is de eerste stap in het volledige verbetertraject dat we met Digitale Schoolpas hebben ingezet. Een nieuwe website, maar al snel zullen de compleet vernieuwde apps ook gelanceerd worden in de App Store en Play Store.

Apps 2.0
De apps zijn volledig opnieuw opgezet, zowel qua techniek als qua design. Veiliger, stabieler en qua look-and-feel een flinke upgrade. 

Met de nieuwe apps is het nog makkelijker en beter te controleren en te beheren welke leerling toegang heeft tot de app en is bij misbruik makkelijk de autorisatie in te trekken. 

Vecos kluisjes
En een zeer belangrijke toevoeging is de nieuwe koppeling met de Vecos kluisjes. Voor scholen die nu gebruik maken van de nieuwe Vecos kluisjes wordt het mogelijk om leerlingen de kluisjes te openen in de Digitale Schoolpas. Dus eenvoudiger voor de leerlingen omdat ze slechts één app nodig hebben.

 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Digitale Schoolpas

Flyers voor scholen

De Digitale SchoolPas is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. Leerlingen kunnen zich met de app o.a. identificeren bij schoolfeesten en materialen lenen in de mediatheek.

Lees verder

Digitale SchoolPas

Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale Schoolpas is een gratis smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) voor middelbare scholen, die is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. 

Lees verder