App &
Web
Specialisten

FrisBEE bouwt apps en websites op maat. Als eerste app developer van Zeeland hebben wij veel ervaring met het bouwen van apps voor iOS en Android. FrisBEE heeft zich gespecialiseerd in technisch uitdagende websites en complexe webbased (backoffice) systemen. Maar ook met een eenvoudige responsive website zit u goed bij FrisBEE.

FrisBEE besteedt veel zorg aan design: wij bieden zowel app- en website ontwerpen als grafische vormgeving, zoals logo's, huisstijlen en marketingmateriaal.

Direct contact met FrisBEE

Oplossing

FrisBEE denkt in oplossingen. In een uitgebreid intakegesprek brainstormen we met de klant en zijn we niet bang om advies te geven. Samen maken we uw idee nog beter!

Design

Vormgeving is van essentieel belang voor een geslaagde app of website. FrisBEE biedt grafische vormgeving (zoals logo of huisstijl) en webdesign tegen concurrerende tarieven.

Techniek

Online techniek is continu in beweging. FrisBEE ziet nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging en past graag innovatieve technieken toe, zonder de eindgebruiker uit het oog te verliezen.

Maatwerk

De grote kracht van FrisBEE is het opzetten van die oplossing die bij uw probleem past! We gaan voor toegevoegde waarde, waarbij we het belang van uw klanten centraal zetten.