Van As Drukkerij

Expeditie app

Over de opdracht

Drukkerij Van As / Van As print & sign loopt soms tegen problemen aan met leveringen gedaan door externe expeditiepartners. De klant krijgt beschadigde producten binnen, terwijl ze onbeschadigd zijn meegegeven aan de expediteur. Het idee ontstaat om een expeditie-app te maken waarin op eenvoudige wijze een bewijs vastgelegd wordt van de staat van de ingepakte order.

Via de expeditie-app worden eenvoudig één of meerdere afbeeldingen gemaakt van de ingepakte goederen, zodat er altijd een bewijs is van de manier waarop de order verpakt is.

Expeditie-app
FrisBEE ontwikkelt een Android app voor Drukkerij Van As / Van As print & sign, waarop geautoriseerde gebruikers kunnen inloggen. Deze gebruikers worden toegevoegd en beheerd in een nieuwe online weboplossing. Geautoriseerde gebruikers die verwijderd worden, zullen na het verlopen van een gestelde periode automatisch uitgelogd worden door het gebruik van OAuth.

Na het inloggen scant de medewerker de barcode van de order die gefotografeerd moet worden. Na het scannen van de barcode weet de app om welke order het gaat en kunnen één of meerdere afbeeldingen gemaakt worden met de app. De afbeeldingen worden opgeslagen onder de juiste order.

Multipress
In het voortraject heeft FrisBEE de mogelijkheden besproken met een engineer van MultiPress en de technische obstakels gedefinieerd. Door de (verschaalde) afbeeldingen vanuit de app direct in de juiste ordermap op de fileserver te zetten, zijn de geplaatste bestanden ook door MultiPress te zien. Zo staan alle ordergegevens overzichtelijk bij elkaar en kan waar nodig snel een bewijs geleverd worden aan een expediteur.

Ook interesse?
Net als veel andere grafische productiebedrijven gebruikt Drukkerij Van As / Van As print & sign het calculatie- en orderprogramma MultiPress. FrisBEE heeft een uitgebreide training van de API-specialisten van Dataline (MultiPress) ondergaan en heeft regelmatig contact voor diverse (lopende) projecten in de grafische branche.

Heeft u ook een idee om uw workflow te verbeteren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van integratie met MultiPress? Neem dan gerust contact met ons op!


Terug Neem vandaag nog contact op!