Werken bij... website

Als aanvulling op de service van ZeeuwseVacaturebank.nl levert FrisBEE een aparte "Werkenbij..." website. Al uw arbeidscommunicatie verzameld op een eigen website, helemaal in uw (huis)stijl. Uw vacatures worden vanaf de Zeeuwse Vacaturebank automatisch ingelezen, dus geen extra werk voor u!

Een aparte Werkenbij... site?

Met een Werkenbij-website creëert u een optimale beleving voor kandidaten en biedt u een laagdrempelige manier om te solliciteren. Het is dé plek om gericht te communiceren met de talenten op de arbeidsmarkt die u graag wilt bereiken.

FrisBEE verzorgt het ontwerp en de bouw van de website van begin tot eind, volledig op maat gemaakt en passend bij de identiteit van uw organisatie.

Voordelen van een aparte site

  • Met een aparte Werkenbij-website werkt u aan uw zichtbaarheid en vindbaarheid (employer branding).
  • Door de aparte website is er een duidelijke scheiding tussen klanten en kandidaten en heeft u dus zuivere (Google Analytics) statistieken.
  • De content op de website is specifiek gericht op de doelgroep.
  • Goede directe sollicitatiemogelijkheid.
  • Meer beleving bij – en een professionele indruk van – uw organisatie voor de kandidaat.
  • Betere Google indexering (dus hoger in de zoekresultaten) door de specifieke targeting en content!

Koppeling Zeeuwse Vacaturebank

Als partner van de Zeeuwse Vacaturebank kan FrisBEE een automatische koppeling leveren tussen uw Werkenbij-website en de succesvolle Zeeuwse Vacaturebank.

Alle vacatures die u plaatst op www.zeeuwsevacaturebank.nl worden automatisch ingelezen op uw Werkenbij-website. Geen aparte kosten én geen extra werkzaamheden!


Speciaal kortingstarief

In deze moeilijke tijd heeft FrisBEE besloten de Werkenbij-websites tegen een speciaal 'zomertarief' aan te bieden. U ontvangt een volledig op maat gemaakte Werkenbij-website, inclusief koppeling met uw vacatures op de ZeeuwseVacaturebank.nl, voor de actieprijs van 3.499 euro.

Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2020.