Notaris Herwig

Nieuw elan voor notaris

Over de opdracht

Na ruim 35 jaar als notaris draagt Guido Herwig zijn kantoor over aan mr. Femke de Nooijer. Een mooi moment voor een complete restyling! FrisBEE ontwerpt logo en huisstijl en frist de website op.

Nieuw logo
De kleurstellingen van het nieuwe logo wordt bepaald met in het achterhoofd de aanpassingen die Femke De Nooijer (op termijn) wil gaan maken in het interieur van het notariskantoor. Na 35 jaar neemt Notariskantoor Herwig afscheid van de bordeaux-rode kleur en wordt gewerkt met de frisse pastelkleur groen. 

Huisstijl
De aanpassing van het logo heeft natuurlijk ook consequenties voor de rest van de uitingen in de huisstijl. We nemen het briefpapier, visitekaartjes, aktemappen en alle andere uitingen grondig onder handen en passen dezelfde frisse stijl toe op deze items. 

Vanzelfsprekend ontzorgen wij de opdrachtgever en onderhouden wij het contact met de drukkers of zorgen voor een drukgereed document.

Website
De overname van het kantoor is een mooi moment om eens goed te kijken naar de inhoud van de huidige website. Tevens wordt gekeken of de gebruikte teksten nog steeds voldoen aan de vindbaarheidseisen van Google.

Ook de nieuwe grafische uitstraling wordt verwerkt in de site.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Notaris Herwig

Responsive website

De website van Notaris Herwig is volledig vernieuwd, een nieuw responsive design én een compleet nieuwe technische achterkant maken de website weer helemaal passen bij de tijd van nu.

Lees verder