Boards and More

Onderzoek vindbaarheid

Over de opdracht

In opdracht van Boards and More hebben we een vindbaarheidsonderzoek uitgevoerd voor de nieuw gelanceerde webshop. 

Magento
Als gevolg van de sluiting van de winkels tijdens de lockdown heeft ook Boards and More (www.boardsandmore.eu) een webshop laten ontwikkelen. De leveranciers van het kassasysteem leverden op basis van Magento een webshop op. Een onvermijdelijke stap, maar wel sneller dan in de planning stond. 

Vindbaarheid
Na de lancering van de nieuwe webshop eind november 2020 zocht Boards and More assistering bij de verbetering van de vindbaarheid. Op basis van de gemaakte 0-meting hebben we een vindbaarheidsplan opgesteld, waarmee Boards and More gestructureerd aan de slag gaat.  

Belangrijkste eerste stap die Boards and More zelf neemt, is het verbeteren van de content die geplaatst wordt in Magento. Bij alle producten wordt een duidelijke META Title en productomschrijving geplaatst. 

Technische maatregelen en concurrentenanalyse
Terwijl Boards and More aan de slag gaat met de content van de website, kijkt FrisBEE naar alle technische voorwaarden voor een goede vindbaarheid (goede sitemap generatie en indexatie, Google Search Console koppeling, etc.). 
Daarnaast is er een concurrentenanalyse gemaakt, zodat Boards and More een duidelijk beeld heeft van de eigen positionering t.o.v. de concurrenten. 

Periodiek overleg
Om Boards and More niet alleen op weg te helpen, maar ook scherp te houden, is een periodiek overleg ingepland. Daarin bekijken we de voortgang en kunnen we de vindbaarheid steeds bijsturen én verbeteren!

SEO Analyse door FrisBEE
Zoekt u een partner die u op weg helpt met het verbeteren van de vindbaarheid van uw site? Wilt u graag een uitleg over de vele termen in deze tekst? Wij helpen u graag op weg met uitleg en begeleiding of, als u dat wenst, door volledige ontzorging. Bel voor advies en een afspraak met Elco Simon (0118 468585).


Terug Neem vandaag nog contact op!