Kiek!

bestel portal fotografie

Over de opdracht

KIEK! maakt het bestellen van woningfotografie voor Zeeuwse makelaarskantoren super simpel. In het online bestelsysteem kun je 24/7 opdracht geven voor fotografie, video, artist impressions of plattegronden.

Bestellen in het portal
Door middel van een account krijg je toegang tot het KIEK! portal. In het portal maak je een bestelling aan voor een compleet fotografie-pakket of slechts een aantal producten. De makelaar kan contactgegevens, extra opmerkingen en begeleidende bestanden voor de fotograaf plaatsen in het systeem. De fotograaf kan vervolgens rechtstreeks een afspraak inplannen voor fotografie, video of een ander product. Zodra de afspraak staat, volgt een bevestiging per mail. In de mail wordt een handige lijst met Tips & Tricks meegestuurd, ter voorbereiding op de fotoshoot.

Uploaden en downloaden in het portal
Na de fotoshoot kan de fotograaf in hetzelfde portal de foto’s en video’s gereed zetten. De makelaar ontvangt automatisch bericht en kan via een link in de mail de bestanden direct downloaden. Nog een wijziging doorgeven of een extra product bestellen? Ook dit kan eenvoudig vanuit hetzelfde portal. Bij elk bericht wat in het portal geplaatst wordt, ontvangt de tegenpartij automatisch bericht.

Op maat gemaakt
Het bestelsysteem voor KIEK! is volledig op maat gemaakt, naar de wens van zowel de fotograaf als het makelaarskantoor. FrisBEE werkt graag samen met de gebruiker(s) aan de ontwikkeling van nieuwe systemen. Zowel in de aanloop als in de nazorg bieden wij advies en support.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!