SVN Packaging

nieuwe website

Over de opdracht

SVN Packaging is specialist op het gebied van verpakkingsmogelijkheden. Dat loopt uiteen van het printen van etiketten tot het bedenken en leveren van slimme oplossingen voor de optimalisatie van het volledige verpakkingsproces.

Mond-op-mond reclame
SVN Packaging beweegt zich in een niche markt, waar nieuwe klanten vaak via-via doorverwezen worden. Het goedlopende bedrijf krijgt regelmatig nieuwe aanvragen. Ondanks (of juist dankzij) de groeiende interesse in zijn bedrijf, vindt eigenaar Stefan van Noort, het tijd worden voor een online aanwezigheid. Een website dus. En ook een LinkedIn pagina is in de maak.

SEO teksten
Stefan is goed met woorden, maar niet op papier. Het schrijven van een website besteedt hij dan ook graag uit aan FrisBEE. Wij verzorgen professionele web teksten die niet alleen interessant zijn om te lezen voor de doelgroep, maar ook rekening houden met de juiste zoekwoorden. De teksten op je website worden zo geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook de metatags (titels en omschrijvingen) per pagina worden meegenomen. Google toont de metatags op de zoekresultaten-pagina. Is deze korte omschrijving interessant voor je bezoeker, dan verhoog je de kans op conversie (clicks).

Klantgerichte structuur
De nieuwe website biedt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden van SVN Packaging. Zowel de bezoeker als de zoekmachine vindt snel zijn weg in de overzichtelijke navigatie-structuur. Duidelijke call-to-action buttons leiden de bezoeker naar de verschillende contactmogelijkheden.


Terug Neem vandaag nog contact op!