Praktijk de Blauwe Zeester

website startende onderneming

Over de opdracht

GZ-psycholoog Anne Mulder besluit in 2020 om haar eigen praktijk te starten: Praktijk de Blauwe Zeester. Nu alleen nog een website!

Startende onderneming
Anne Mulder heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de behandeling van kinderen met uiteenlopende psychische problemen. Maar ervaring met het bouwen van websites was er niet - dat liet ze graag over aan FrisBEE. Daartoe leverde zij een logo, een foto van haarzelf, een grove tekstopzet en één heldere wens: een simpele, persoonlijke website met een contactformulier. En daarna liet ze ons volledig vrij...

Inspiratie
De visie van Praktijk de Blauwe Zeester diende als inspiratie voor de vormgeving van de website. De praktijk ondersteunt kinderen en hun ouders vanuit de overtuiging dat mensen -net als zeesterren- een zelfhelend vermogen hebben. Voor de vormgeving van de site koos FrisBEE voor de kalmerende kleuren van zee en strand. De rust wordt benadrukt door veel witruimte en spaarzaam gebruik van fotomateriaal.

Kers op de taart
De samenwerking tussen FrisBEE en Praktijk de Blauwe Zeester verliep buitengewoon soepel. Binnen een paar dagen was de site ontworpen én opgeleverd, naar volle tevredenheid van Praktijk de Blauwe Zeester. Zo tevreden dat de dag na oplevering van de website een heerlijke taart werd afgeleverd bij FrisBEE! Bedankt Anne, we wensen je veel succes met je eigen praktijk!


Terug Neem vandaag nog contact op!