Zeeuwse Concertzaal

aanmeldprocedure

Over de opdracht

Om de administratieve druk te verlichten is de aanmelding van nieuwe Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal geautomatiseerd.
Voorheen werd een nieuwe aanmelding per mail verstuurd naar de Zeeuwse Concertzaal, die vervolgens een rekening verstuurde en de nieuwe sponsor toevoegde aan de lijst van Vrienden.

Mollie betaling
Na de keuze voor Vriend of Supervriend wordt een Mollie omgeving opgestart, waar via iDEAL direct een betaling gedaan kan worden. De nieuwe (super)Vriend wordt automatisch toegevoegd aan het systeem, waarna er direct een ontvangstbewijs gestuurd wordt.

Korting op concerten
Als vriend of supervriend (met of zonder partner) kun je een jaar lang met korting of zelfs gratis naar concerten georganiseerd door de Zeeuwse Concertzaal. Op de website zijn de 'Vrienden van... concerten' voorzien van een herkenbaar icoon. Het ontvangstbewijs (in pdf) wordt tijdens de speciale concerten gecheckt door de medewerkers van de Zeeuwse Concertzaal. Dit is de enige actie die de medewerkers nog hoeven te doen!


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Concertzaal

Agenda-gedreven website

De Zeeuwse Concertzaal wil een nieuwe website, die een jongere doelgroep moet aanspreken (maar de bestaande doelgroep niet mag afschrikken) en nadrukkelijker de uit-agenda onder de aandacht brengt.

Lees verder

Zeeuwse Concertzaal

Nieuwe vormgeving + functionaliteit voor website

Voor de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is de website volledig vernieuwd.

Lees verder