Zorgbeleving De Blauwe Vlinder

Alternatief voor WordPress

Over de opdracht

Zorgbeleving De Blauwe Vlinder is tevreden over de look-and-feel van de website. Maar het bijhouden van de site in WordPress blijkt al snel onwerkbaar. Na een onderzoek naar verschillende contentmanagementsystemen komt De Blauwe Vlinder terecht bij FrisBEE.

Op zoek naar een alternatief voor WordPress
WordPress is momenteel het populairste contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Er zijn echter ook nadelen aan het open-source platform. Het systeem is zo uitgebreid, dat de vele mogelijkheden overweldigend zijn voor iemand die een eenvoudige website wil bijhouden. Die complexiteit kost veel rekenkracht en kan een website dus trager maken. Bovendien zijn er voor WordPress en de vele plug-ins vaak updates, waardoor je regelmatig tijd kwijt bent aan onderhoud.

Overgang naar WebMan
WebMan is de beheermodule van FrisBEE. Duidelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit staan voorop. WebMan wordt zodanig ingericht, dat alleen de opties klaarstaan die daadwerkelijk gebruikt worden op je website of backoffice-systeem. Na een uitleg kun je direct zelf aan de slag.
De gebruikerslicentie van WebMan omvat een onderhoudscontract waarbij er automatische updates aangeboden worden binnen hetzelfde versienummer én (telefonische) ondersteuning van een FrisBEE medewerker bij vragen/problemen. Het CMS biedt diverse uitbreidingen, zoals een geavanceerd klant-relatiesysteem (CRM) of elektronische agenda. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!