ZZ.nl

vacaturebank zorgsector

Over de opdracht

ZZ.nl is de grootste vacaturewebsite en hét loopbaanportal voor zorg en welzijn in Zeeland, onderdeel van werkgeversorganisatie ViaZorg. De bestaande vacaturebank werd geplaagd door storingen en instabiiteit. Na goed overleg met de Zeeuwse Vacaturebank en FrisBEE is besloten om de vacaturesite van ZZ.nl opnieuw op te bouwen, met de reeds bewezen techniek van de Zeeuwse Vacaturebank als basis.

Uitgebreide zoekmogelijkheid
Vacatures en vrijwilligerswerk in de zorg zijn makkelijk vindbaar voor werkzoekenden door de uitgebreide en prominent zichtbare zoekfunctie. Via diverse zoekcriteria vind je snel de ideale baan tussen de beschikbare vacatures. Door middel van een Jobalert word je op de hoogte gesteld als jouw zoekcriteria overeenkomen met nieuw geplaatste vacatures.

Frontoffice
Werkgevers plaatsen hun beschikbare vacatures via een eigen frontoffice. Op de overzichtspagina hou je de interesse in de vacatures in de gaten via statistieken die continu bijgewerkt worden. Verschillende automatische koppelingen met externe partijen (waaronder de Zeeuwse Vacaturebank) maken het bereik groter.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!