Walchers Wonder

nieuwe website

Over de opdracht

Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder wordt goed gevonden in Google, maar langzamerhand kruipen concurrerende bedrijven steeds verder omhoog in de zoekresultaten. Reden voor Walchers Wonder om opnieuw de site onder handen te laten nemen door FrisBEE.

Restylen of opnieuw bouwen?
In 2017 is de website van Walchers Wonder opnieuw vormgegeven, naar aanleiding van een naamsverandering. De techniek van de site bleef echter vrijwel hetzelfde. Websites die niet responsive zijn (dus op alle beeldschermen meeschalen), worden door Google 'gestraft' en lager in de zoekresultaten geplaatst. Dit keer heeft Walchers Wonder dus niet gekozen voor een restyling (alleen de vormgeving aanpassen), maar is de website volledig opnieuw gebouwd met de nieuwste techniek.

Toekomstbestendig
FrisBEE werkt zoveel mogelijk vanuit de zelf opgezette standaard websitemodule. Nieuwe websites worden met dezelfde, moderne techniek modulair opgezet. Toevoegingen en aanpassingen kunnen op deze manier eenvoudig bij meerdere klanten tegelijk worden doorgevoerd. Naast de 'standaard' modules is nog steeds alles mogelijk in de op maat gemaakte onderdelen van de nieuwe website.

Trendgevoelig
Door gebruik te maken van moderne code is de website van Walchers Wonder vele malen flexibeler. Inspelen op de laatste trend is van belang voor de klantenwerving in de steeds veranderende markt van de verloskundigen. Een nieuw kleurenpalet of lettertype is met de websitemodule van FrisBEE veel eenvoudiger geworden.

Gebruiksvriendelijk
Belangrijk in de realisatie van de nieuwe website is ook de gebruiksvriendelijkheid. De bezoeker van de website kan nu eenvoudiger vanaf de homepage de belangrijkste onderdelen van de website bekijken via de homepage items. Daarnaast is gekeken naar kortere (introductie)teksten en indien nodig een doorlees naar de uitgebreide informatie. Al met al weer een goede stap in de zoekmachine optimalisatie van de website.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Walchers Wonder

Logo, huisstijl en website

Voor de nieuwe Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een volledige huisstijl, een flyer en een nieuwe website ontwikkeld.

 

Lees verder

Verloskundigen Vlissingen

responsive website

Voor de Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen hebben we een mooie responsive website mogen ontwikkelen. Met frisse, vrouwelijke kleuren en beelden waar elke zwangere vrouw blij van wordt!

Lees verder