De Visser Verhuur

website met SEO teksten

Over de opdracht

De Visser Verhuur is een jong, innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in werken op hoogte. Het bedrijf verhuurt hoogwerkers in Zuid-West Nederland. In korte tijd is het bedrijf gegroeid van één huur-hoogwerker naar een assortiment met ruim 30 verschillende hoogwerkers.

Tekstschrijven
Door de enorme groei van het bedrijf is een professionele website onmisbaar geworden. De bestaande site bevat te weinig content om door de zoekmachines van Google geïndexeerd te worden. FrisBEE schrijft nieuwe, relevante SEO-teksten voor de volledige website en frist tegelijkertijd het ontwerp van de site op.

Klantgerichte structuur
De nieuwe website biedt een duidelijk overzicht van het assortiment hoogwerkers. Zowel de bezoeker als de zoekmachine kan snel zijn weg vinden in de overzichtelijke structuur van de navigatie en menu-opbouw. Duidelijke call-to-action buttons leiden de bezoeker naar het juiste product en het bijbehorende reserveringsformulier. Voor vragen is een chat-functionaliteit toegevoegd aan de site.

Zoekmachine optimalisatie
Naast het schrijven van SEO-teksten zijn ook de metatags (meta-titels en meta-omschrijvingen) per pagina geoptimaliseerd. Als deze omschrijvingen overeenkomen met de inhoud van de webpagina, toont Google de metatags op de zoekresultaten-pagina. Door hier interessante content voor de bezoeker te plaatsen, verhoogt de kans op conversie (kliks).


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!