SamenWassen

Realisatie nieuw platform

Over de opdracht

SamenWassen is een nieuw platform waarmee gebruikers sneller en duidelijker een gewenst programma bij een carwash kunnen selecteren én afrekenen. De gebruiker kan vooraf of in de wachtrij het juiste programma bij de aangesloten carwash selecteren en met een iDEAL betaling voldoen. 

Responsive digitale oplossing
Met het responsive design van www.samenwassen.nl is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om op de site de juiste carwash te selecteren. Indien de locatie wordt toegstaan, wordt direct de dichtstbijzijnde carwash gesuggereerd. Maar er kan natuurlijk eenvoudig gewisseld worden van carwash. 

Na de selectie van de juiste carwash worden de beschikbare programma's getoond en kan het gewenste programma geselecteerd en afgerekend worden. Bestellingen kunnen gedaan worden mét of zonder SamenWassen account, met een account kan er gespaard worden voor loyaltypunten die weer gebruikt kunnen worden bij volgende bestellingen bij dezelfde carwash. 

Scanapp
Via de gratis scanapp voor de medewerkers van de carwash kan een bestelling eenvoudig gescand worden met behulp van een QR-code. Direct is inzichtelijk welk programma er afgenomen is en of er eventuele extra's (zoals ruitenwisservloeistof of een speciale droogdoek) mee besteld zijn. 
Met het scannen van de bestelling wordt ook direct de financiële afhandeling verricht en staat het geld direct op de rekening van de carwash. 

Frontoffice
Via het eigen frontoffice heeft de carwash inzicht in welke bestellingen er allemaal gedaan zijn en kunnen de openingstijden en wasprogramma's beheerd worden. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

SamenWassen

logo, huisstijl, posters

Online je wasprogramma bestellen, thuis op de bank of terwijl je in de wachtrij staat. Met de website www.samenwassen.nl is het zó geregeld.

Lees verder