SuperYacht Spares

Nieuwe responsive website

Over de opdracht

Voor SuperYacht Spares hebben we een nieuwe meertalige responsive website opgezet die de huidige site vervangt. Tevens is het content management systeem erachter volledig vernieuwd.

Responsive design 
Met het nieuwe responsive design is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om de nieuwe website goed te bekijken op elk apparaat. Of dat nu een desktop computer, tablet of mobiele telefoon is, de layout van de website past zich perfect aan aan de beschikbare ruimte.

Versimpeld CMS met verbeterde mogelijkheden
In het nieuwe CMS krijgt SuperYacht Spares de mogelijkheid om de homepage van de website volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen nieuwe gebruikers makkelijk naar de achterliggende content van de website verwezen worden. Verder kan alle content in zowel het Engels als in het Russisch geplaatst worden.

Klantenlogin
Ook de klantenlogin is volledig vernieuwd. Bestaande klanten kunnen via een AVG proof account inloggen op het afgesloten gedeelte waar extra informatie te vinden is over de uitgebreide catalogus van verschillende producten en diensten van SuperYacht Spares. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

SuperYacht Spares

Grafische restyle van de website

Voor SuperYacht Spares hebben we de bestaande website van onze hand een compleet nieuwe restyle gegeven. 

Lees verder