Op Vakantie in Zeeland

Digitale wegwijzer mappen

Over de opdracht

Voor Op Vakantie in Zeeland hebben we de papieren Wegwijzer mappen omgezet naar een digitale oplossing waarin objectspecifieke informatie naadloos gecombineerd wordt met toeristische generieke informatie zodat de gast perfect geïnformeerd wordt over de mogelijkheden.

Responsive digitale oplossing
Met het nieuwe responsive design is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om de digitale Wegwijzer map goed te bekijken op elk apparaat. Of dat nu een desktop computer, tablet of mobiele telefoon is, de layout van de website past zich perfect aan aan de beschikbare ruimte.

Papier naar digitaal
Jarenlang werd er gewerkt met papieren mappen met daarin de informatie van het gehuurde huis, maar ook de leukste toeristische tips in de regio. Elke map was uniek, waarbij objectspecifieke informatie (van de unieke WiFi code tot aan de speciale beddenmaat) gecombineerd werd met 'generieke' informatie over het ophalen van het huisafval en de geldende regels voor hondenbezitters.

Op Vakantie in Zeeland kwam bij FrisBEE met de vraag of een dergelijk systeem ook digitaal op te zetten was ... maar natuurlijk is dat zo! 

Na een gesprek en een brainstorm hebben we een volledig dynamisch websysteem opgezet waarmee Op Vakantie in Zeeland zelf heel eenvoudig alle objecten en de objectspecifieke informatie kan vullen. Daarnaast is er de mogelijkheid om toeristische informatie aan te maken, van een strandtent tot een fietsverhuurder. Al deze informatie is in het nieuwe systeem makkelijk te koppelen aan één of meer aangemaakte objecten. 

Unieke toegang
Elke huurder krijgt een unieke toegangscode voor de duur van de huurperiode van het object en kan daarmee op alle meegenomen apparaten de object- en toeristische informatie bekijken. 

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de extra mogelijkheden als de GPS positie en de mogelijkheid voor een directe routebeschrijving naar de gekozen accommodatie.

Reacties gebruikers
Sinds kort is het systeem echt in werking gegaan met de eerste gasten die de uitnodigingscode voor hun toeristische informatie ontvingen.

We kregen van de klant door dat de eerste gasten laaiend enthousiast zijn!


Overige afbeeldingen

Terug Kom kennismaken met FrisBEE