Kuub Makelaars

responsive website

Over de opdracht

Kuub Makelaars is al jaren klant van FrisBEE en had al vele jaren een Webman Easy website. In de afgelopen jaren is er ook een eigen app ontwikkeld waarmee binnenlopende klanten in de vestiging Zierikzee eenvoudig het woningaanbod kunnen bekijken.

Responsive website
Om beter in te spelen op de behoefte van de gebruikers is besloten om een nieuwe responsive website op te zetten. Hierdoor past de layout van de website zich aan aan de beschikbare ruimte op het apparaat en blijft de website altijd goed leesbaar.

De nieuwe website maakt gebruik van de nieuwste technieken, zoals een videoboodschap op de homepage. Het belangrijkste is natuurlijk dat de bezoeker een goed beeld krijgt van het aanwezige woningaanbod en de mogelijkheid om je eigen huis te laten verkopen door de ervaren Kuub Makelaars.

Aanbod
Het aanbod wordt elke nacht opnieuw ververst op basis van de Realworks database die in de organisatie gebruikt wordt. Alle nieuw toegevoegde objecten worden ingelezen in de website database met alle opgenomen foto's, video's en documenten. Dat voorkomt dubbel werk, dus werkt lekker effiecient!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Kuub Makelaars

Kuub Makelaars App

Voor Kuub Makelaars Zierikzee is een interactieve iPad App ontwikkeld, waarbij de iPad App als een afstandbediening voor de aangesloten TV dient. Via een menu wordt de gekozen informatie getoond op de TV.

Lees verder

Kuub Makelaars

Nieuwe website met import van woningaanbod

Voor Kuub Makelaars hebben we een nieuwe website gebouwd, waarbij het woningaanbod dagelijks vanuit een centraal systeem gehaald wordt. Op de website kunnen gebruikers zelf informatie (foto's, video's of documenten) toevoegen aan hun woning.

Lees verder