Vlissingse Bedrijven Club

website, logo, huisstijl

Over de opdracht

De VBC is de belangenbehartiger van Vlissingse bedrijven. FrisBEE heeft in 2009 de website voor de VBC opgezet. Na een uitgebreid gesprek over nieuwe online acquisitiemogelijkheden met behulp van een nieuwsbrief heeft de VBC besloten om een nieuwe website te laten bouwen door FrisBEE.

Responsive website
Voor de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is een nieuwe responsive website ontwikkeld. Hiermee wordt de website op elk apparaat perfect verschaald zodat de informatie op de website goed leesbaar is.

Op de website worden veel actualiteiten (agenda-items en nieuwsberichten) geplaatst. Leden kunnen zich inschrijven voor de diverse door de VBC georganiseerde evenementen.

Informatie zelf beheren
De leden kunnen met een persoonlijke inlog de eigen bedrijfsinformatie pagina beheren. Hierdoor kunnen zij zelf hun bedrijf beter presentere. Met betere informatie op de website kunnen de leden van de VBC ook elkaar makkelijker leren kennen. Hierdoor wordt de samenwerking tussen de leden ook nog eens extra gestimuleerd.

Nieuwsbrief
De tweejaarlijkse papieren nieuwsbrief van de VBC gaat verdwijnen, maar daar komt een goede digitale nieuwsbrief voor terug. Met de nieuwe digitale nieuwsbriefmodule kan de VBC de leden beter informeren over actuele wetenswaardigheden die spelen op de verschillende bedrijventerreinen in Vlissingen. Ook worden de uitnodigingen voor agenda-items vanaf nu opgenomen in deze nieuwsbrief.

Met de introductie van de digitale nieuwsbriefmodule is direct ook een manier opgenomen waarmee potentiële leden geïnformeerd kunnen worden over de voordelen die de VBC haar leden biedt.

Logo en huisstijl
Als laatste is 'eindelijk' een nieuw logo voor de VBC ontwikkeld. Dit nieuwe logo is vanaf nu te zien op de website en zal binnenkort ook op de andere uitingen van de VBC te zien zijn, in combinatie met de geheel vernieuwde huisstijl.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Vlissingse Bedrijven Club

Vlissingse Bedrijven Club

Voor de Vlissingse Bedrijven Club hebben we in 2009 volledig kostenloos de website opgezet. 

Lees verder