Flits en Fun

website, bestelmodule, backoffice

Over de opdracht

Met het nieuwe systeem dat FrisBEE gebouwd heeft voor Flits & Fun kunnen (school-) foto's van alle gefotografeerde kinderen besteld worden via de nieuwe webshop. De ouder/verzorger logt in met zijn persoonlijke gegevens en doorloopt de bestelprocedure. De bestellingen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerkt, zodat er veel efficiënter gewerkt wordt.

Website
De nieuwe website is de ingang van het nieuwe systeem. Door de responsive opzet schaalt de website mee met de beschikbare ruimte. Hierdoor heeft de gebruiker de meest optimale leeservaring op de website.

Op de website is de gebruikelijke informatie te lezen over deze (school)fotograaf. Speerpunt van de website is vooral de ingang naar het bestelsysteem. Via de site logt de gebruiker in met zijn unieke sessie-id en bijbehorend wachtwoord. 

Bestelsysteem
Na de inlog wordt de gebruiker meegenomen langs de verschillende stappen van het bestelsysteem. Er staat duidelijk in beeld voor wie je bestelt, wat je bestelt en hoeveel dat kost.

Vanuit de bestelmodule is het makkelijk om andere personen uit te nodigen ook foto's te bestellen. Met een Mollie betaling wordt er netjes afgerekend, waarna de foto's kunnen worden opgestuurd of opgehaald in de winkel.

Backoffice
Het backoffice is het kloppend hart van het nieuwe systeem. Hier worden de opdrachtgevers, de opdrachtmomenten en de foto's beheerd. Door een intelligente koppeling met de server waar alle foto's op verwerkt worden, kan vanuit het backoffice alles geregeld worden. Van het aanmaken van een nieuwe opdracht, via het versturen van de unieke PDF-uitnodigingsbrieven/mails tot het in bewerking nemen van de orders.

Bij de nieuwe orders is er zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat er een MRK-bestand gegenereerd wordt dat direct bij de printer aangeleverd kan worden. Hierin zitten alle gegevens van de order, inclusief de foto's ... dus het is een kwestie geworden van één druk op de knop!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!