Werken voor Zeeland

Vacaturebank

Over de opdracht

Al in maart 2017 werd met het kernteam van Werken voor Zeeland gesproken over het inblazen van nieuw leven in het Mobiliteitsnetwerk Zeeland. Destijds werd gekozen voor een tijdelijke pagina waarmee het kernteam de mogelijkheden kon presenteren aan de andere organisaties. 

Responsive website
Mede door de verzorgde vormgeving is de volgende stap gezet. FrisBEE kreeg opdracht een responsive website op te zetten waarop de diverse activiteiten en vacatures van de partners van het Zeeuwse Mobiliteitsnetwerk te zien zijn.

Week van de Mobiliteit
De nieuwe site moest voor de week van de Mobiliteit (13 t/m 17 november 2017) gereed zijn, zodat deelnemers zich eenvoudig via de nieuwe website kunnen inschrijven voor de vele georganiseerde activiteiten. Na een inventarisatie van alle gewenste functionaliteiten is gestart met de bouw van de website.

Training en content plaatsen
Na de bouwfase is uitleg gegeven over de nieuwe website in diverse geledingen zodat alle organisaties er zelf mee aan de slag kunnen. In samenwerking met het kernteam is de content voor de Week van de Mobiliteit gevuld, zodat het nieuwe mobiliteitsplatform gereed was voor de aanmeldingen.

Jobalert
Voor de gebruikers van de website is er een wekelijks jobalert (de digitale nieuwsbrief) waarmee elke vrijdagochtend de in die week nieuw geplaatste vacatures en activiteiten in de mailbox verschijnt.

Logo
Ook binnen deze opdracht is een nieuw logo ontwikkeld dat gebruikt wordt binnen de website en de andere uitingen van Werken voor Zeeland. Met moderne typografie in combinatie met de frisse Zeeuwse kleuren blauw (water) en groen (land) sluit dit logo naadloos aan bij andere (semi-)overheidsinstellingen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!