Mol Makelaars

Restyling website

Over de opdracht

Mol Makelaars had behoefte aan een professionele vormgeving voor hun website. De bestaande site toonde enkel een logo, adres en een link naar een externe woningaanbod site. De site was niet responsive en werd niet goed gevonden via zoekmachines. Bovendien bood de site weinig meerwaarde voor woningzoekenden.

Hip ontwerp
Logo en adresgegevens werden in de nieuwe site aangevuld met een introductietekst, een contactformulier en een frame met het woningaanbod. Daardoor was het woningaanbod direct op de homepagina zichtbaar (in plaats van een link naar een externe website). De klant werd verrast door de heldere indeling en het 'hippe' ontwerp.

Responsive zonder beheermodule
FrisBEE zette een responsive pagina op, dus een pagina die meeschaalt zodat de layout zich aanpast aan de beschikbare ruimte op het apparaat waar de website op bekeken wordt. De site is in eerste instantie zonder beheermodule opgeleverd, maar wel zodanig opgezet dat het geen enkel probleem is om in een latere fase alsnog over te stappen naar een volledig beheerbare website. Zeker voor kleinere en startende ondernemingen is dit een goede manier om de opstartkosten laag te houden.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!