Verloskundigen Vlissingen

responsive website

Over de opdracht

De oude website was zowel qua content als vormgeving sterk verouderd, dus na een zeer ontspannen gesprek kregen we de opdracht om een nieuwe website voor Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen op te zetten.

Webdesign
De eerste stap in de realisatie van een nieuwe responsive website is natuurlijk de vormgeving. In meerdere sessies in wisselende bezetting hebben we concepten in diverse kleuren voorgelegd en na de uiteindelijke keuze voor de gewenste vormgeving zijn we deze gaan uitwerken.

Responsive
De responsive website past zich qua layout aan, aan het apparaat waarop de website getoond wordt, Hierdoor krijgt elke gebruiker dezelfde content te zien, alleen dan in een layout waarop de content beter te lezen is. In de website is alle informatie zelf beheerbaar, zowel qua afbeeldingen als qua tekst. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Walchers Wonder

nieuwe website

Met een volledig nieuwe website geoptimaliseerd voor de zoekmachines blijft Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder de concurrentie weer een stap voor.

Lees verder

Walchers Wonder

Logo, huisstijl en website

Voor de nieuwe Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een volledige huisstijl, een flyer en een nieuwe website ontwikkeld.

 

Lees verder