LAC Noord

Nieuwe website!

Over de opdracht

De Limburgse Assurantieclub Noord is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs en zorgt met 14 zusterverenigingen voor een sluitend landelijk netwerk. Initiatieven binnen dit netwerk bieden de leden van de club(s) toegevoegde waarde op het gebied van opleidingen.

Backoffice
In navolging van de Assurantieclub Zeeland heeft de Limburgse Assurantieclub Noord een nieuwe website met backoffice systeem laten opzetten door FrisBEE. De huidige website van LAC-Noord was dermate verouderd dat het eigenlijk alleen als een informatiemedium gebruikt werd. Dat is nu drastisch veranderd! 

Ledenadministratie
Met de nieuwe website van de LAC-Noord is een grote stap gezet in de ledenadministratie. Binnen de club wordt gewerkt met persoonlijke lidmaatschappen of bedrijfslidmaatschappen. Werknemers loggen in op persoonlijke naam, maar de contactpersoon van de organisatie houdt alle controle. De bedrijfcontactpersoon kan eenvoudig nieuwe medewerkers toevoegen, gegevens wijzigen van bestaande gebruikers of deze verwijderen. Verder ontvangt de bedrijfcontactpersoon netjes één factuur voor alle medewerkers die zich aanmelden voor een bepaalde bijeenkomst. De particuliere leden krijgen deze factuur natuurlijk persoonlijk toegestuurd. 

Uitnodigingen in bulk
De penningmeester van LAC-Noord heeft vanaf nu een heel goed instrument om de betalingen te monitoren, maar ook om snel herinneringen te kunnen versturen. Maar ook het uitnodigen van de leden van de club gaat nu via het nieuwe backofficesysteem. De leden kunnen nu in een keer uitgenodigd worden voor één of meerdere bijeenkomsten, waarna ze een opgemaakte mail ontvangen. Direct vanuit die mail kunnen ze naar de detaliinformatie op de website klikken en zich aanmelden.


Terug Kom kennismaken met FrisBEE

Andere projecten van deze klant

Assurantieclubs

website en administratiesysteem

De laatste leden van de Federatie van Assurantieclubs zijn ook overgestapt op het door FrisBEE gerealiseerde systeem voor Assurantieclubs.

Lees verder

Assurantieclubs

website, ledenregistratie, aanmeldmodule

In navolging van twee eerdere Assurantieclubs hebben ook LAC Zuid, FiDiB en VPV Rotterdam besloten om met het systeem aan de slag te gaan. Eerst zijn de tijdens een bijeenkomst geopperde verbeterpunten doorgevoerd.

Lees verder

Assurantie Club Zeeland

Nieuwe website + backoffice

Voor de Assurantie Club Zeeland hebben we een compleet nieuwe website met achterliggend backoffice systeem opgezet.

Lees verder