Theaterproductiehuis Zeelandia

Website Nazomerfestival

Over de opdracht

Het Zeeland Nazomerfestival brengt theater en dans op verrassende locaties in de openlucht en in bijzondere gebouwen verspreid over Zeeland. Uniek door de bijzondere locatievoorstellingen en uniek door het festivalhart: Abdijplein te Middelburg. Deze twee elementen hebben de afgelopen edities voor honderdduizenden bezoekers gezorgd.

Jarenlange ervaring
Al jaren (sinds 2001) is FrisBEE als bouwer van de website actief betrokken bij het festival. In de afgelopen 14 jaar hebben we diverse versies van de website mogen bouwen. Vaak werden deze site op basis van de vormgeving van een extern bureau gemaakt.

Ontwerp van FrisBEE
Voor deze volledig nieuwe responsive website is FrisBEE voor de eerste keer verantwoordelijk voor de vormgeving én de technische realisatie. In deze nieuwe versie is de homepage het dynamische startpunt van de website geworden. Op de homepage worden diverse, eenvoudig te beheren, blokken met informatie getoond.

Zelf beheren van responsive site
Verwijzen naar een voorstelling, een grafisch blok met afbeeldingen, een nieuwsbericht of een vrij te beheren stuk tekst ... alles is mogelijk voor de medewerkers van Theater Zeelandia. Door het responsive ontwerp is de website ideaal te bekijken op alle apparaten van de gebruiker, de layout van de website past zicht perfect aan. Zo is voor het eerst alle informatie op de website beschikbaar voor alle gebruikers op een desktop, tablet of smartphone.

Interactie met gebruikers
Door de responsive opzet van de site kunnen gebruikers ook tijdens het festival de website optimaal bekijken, informatie opzoeken en... kaarten bestellen. Ook leest de site automatisch de afbeeldingen in van bezoekers die op Instagram posten met verschillende hashtags, waarbij er flexibel een # getoond wordt. 

Laat jij je ook verrassen door het Zeeland Nazomerfestival?

 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Theaterproductiehuis Zeelandia

Vernieuwde website voor Zeeland Nazomerfestival

Al jaren bouwt FrisBEE als sponsor de website van Theaterproductiehuis Zeelandia en dus ook het Zeeland Nazomerfestival. Ook dit jaar hebben we de site weer een grote update gegeven. 

Lees verder