DoenKids

nieuwe vormgeving Activitheek

Over de opdracht

Sinds 2012 is de Activitheek van DoenKids actief en de hoeveelheid activiteiten in de database is enorm sterk gegroeid. De zoekfunctionaliteit is op een veel grafische manier aangepast, zodat de gebruikers veel makkelijker kunnen inzien welke activiteiten er allemaal in de database staan.

Grafisch aantrekkelijk
Bij het zoeken werden alle activiteiten in een lange lijst getoond, zonder dat activiteiten er grafisch uit kunnen springen. Dit is nu volledig aangepast!  De activiteiten hebben nu een veel grafischere (bijna Pinterest-achtige) manier van presenteren gekregen en kunnen daarnaast eenvoudig van tags (b.v. nieuw) voorzien worden. 

Overzichtelijk
Tevens is er een extra stap toegevoegd, zodat de gebruiker eerst wat aanvullende informatie van een activiteit kan zien. Hier wordt dan de informatie (tekst en afbeeldingen) van de activiteit getoond, vanuit deze pagina kan de activiteit wel eenvoudig aan een programma worden toegevoegd en/of de PDF van de activiteituitleg / materiaallijst gegenereerd worden. 

Restyling
Naast de aanpassing van de structuur van de zoekfunctionaliteit hebben we de gehele vormgeving van de DoenKids Activitheek een nieuwe frisse restyle gegeven.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!