Waterlodge

Logeren op het water?

Over de opdracht

Overnachten in een huisje op het water, tussen de boten, genietend van de deining in een rustige, natuurlijke omgeving in de sfeervolle jachthaven Hansa bij het Goese Sas (Zeeland)? Dit kan via de unieke Waterlodge van Hansa Watersport, een huisje dat is aangemeerd in de sfeervolle jachthaven. 

Sfeer neerzetten
De Waterlodge is een prima verblijf voor mensen die duiken, met de fiets willen genieten van de natuurlijke omgeving, houden van vissen, of mensen die een keer de sfeer van een jachthaven willen proeven. Sinds de zomer van 2013 is dit volledig geoutilleerde huisje te huren, wilt u ook eens van deze unieke ervaring genieten ... bekijk dan nu de volledig vernieuwde responsive website.

Responsive
De website voor de Waterlodge, Logeren op het Water, is opgezet als een responsive design, zodat de website op alle devices (inclusief smartphone of tablet) goed getoond wordt. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. 


Overige afbeeldingen

Terug Kom kennismaken met FrisBEE