SMPV

Responsive website

Over de opdracht

De Stichting Moerman Promotie Vlissingen (SMPV) is opgericht op 30 juni 1988 door de heer C.J. Moerman en mevrouw S.E. Moerman-Wagenaar. De doelstelling van de stichting is het ten algemene nutte bevorderen van het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van de gemeente Vlissingen. Dit doet de Stichting door het verstrekken van bijdragen aan organisaties, zoals verenigingen, stichtingen en overige instellingen, die een project proberen te verwezenlijken dat binnen de doelstelling van SMPV valt.

Responsive site
De nieuwe website is opgezet als een responsive design, zodat de website op alle devices (inclusief smartphone of tablet) goed getoond wordt. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.  

Formulier
De Stichting selecteert de projecten waar het een bijdrage aan geeft via een uitgebreide selectieprocedure, waarvoor veel informatie aangeleverd moet worden. Op de oude website gebeurde dit door het downloaden van een aanvraagformulier en deze op papier in te vullen en samen met alle andere benodigde informatie op te sturen. Op de nieuwe website is dit niet meer nodig, via een speciaal hiervoor opgezet formulier kan de bezoeker alle benodigde informatie voor een gedegen afweging aanleveren via de website.

Fotografie
De sfeer van de nieuwe website wordt vormgegeven door foto's van Christiaan Sauer, waarop een aantal van de door SMPV mede-gefinanceerde projecten te zien is:

  • De Levensboom van kunstenares Marte Röling
  • Gildeborden St.Jacobskerk
  • Nieuw speeltoestel Speeltuin Lammerenburg
  • Torentje MuZeeum
  • Nieuwe Led-verlichting St. Jacobskerk

Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!