TOP-Recreatie

Restyling website

Over de opdracht

De nieuwe website van TOP-Recreatie heeft een volledige grafische restyle gekregen. Ook op de achtergrond is er nogal wat veranderd in deze op maat gemaakte WebMan Easy website, zo is er de mogelijkheid toegevoegd om de informatie in de website (de menu-items) toe te kennen aan een hoofgroep.

Hierdoor wordt het voor TOP-Recreatie mogelijk om de informatie in de uitgebreide website echt toe te spitsen op de doelgroepen ondernemers en TOP-Recreatie medewerkers.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

De nieuwe inschrijfmodule voor camping-gasten zorgt voor een boost van de Recreatheek. Hoe COVID-19 soms toch positief uitpakt...

Lees verder

TOP Recreatie

planmodule

Een visuele tool om medewerkers in te plannen. FrisBEE bouwde het omvangrijke systeem van TOP Recreatie verder uit met deze nieuwste functionaliteit.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Lees verder

TOP-Recreatie

Grafische en technische update website

Voor TOP-Recreatie uit Middelburg hebben we de bestaande website voorzien van een nieuwe vormgeving en volledig technisch geupdate naar de nieuwste technieken.

Lees verder