iBOSS

De totaaloplossing voor al uw bedrijfsactiviteiten

Over de opdracht

Al jaren is FrisBEE BV de technische partner van PI Systems bij de ontwikkeling van iBoss. iBoss is het pakket dat speciaal voor de (auto)schadeherstelbranche is bedacht en gebouwd en inmiddels is uitgegroeid tot marktleider. 

iBoss vormt het hart van de operationele activiteiten van een schadeherstelbedrijf op het gebied van dossierbeheer, werkorders, tijdregistratie, relatiebeheer, kostenbeheer en facturering. Het systeem is zowel inzetbaar voor een zelfstandig opererend schadeherstelbedrijf als bij een keten. In iBoss is rekening gehouden met de ketenfunctionaliteit, waarbij er naast standaadr beschikbare functionaliteit ook speciaal maatwerk ingezet wordt zodat iBoss aansluit bij de wensen van de klant.

Hiermee is iBOSS uniek en heeft het systeem in relatief korte tijd zich opgewerkt tot marktleider in de (schade)herstelbranche. Zeker in deze periode waarin goed op de kosten gelet moet worden is iBoss het alternatief!

Naast de enorme hoeveelheid mogelijkheden voor het beheren van voertuigen, schades, maken van calculaties en facturering bevat iBoss ook de koppeling naar alle grote financiële pakketten (Exact, Twinfact, Snelstart, Cash, King, Unit4). 

De ontwikkeling van iBoss gaat continu door, met aanpassingen gedreven door vragen/wensen van de gebruikers die bij PI Systems aangegeven worden. Zo zijn enkele recente ontwikkelingen:

  • Directe restwaardebepaling door koppeling met AUTOonline
  • Integratie van ABZ berichtenverkeer

Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

PI Systems

iBOSS App

Met de App kan de gebruiker op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de dossiers inzien en foto’s toevoegen.

 

Lees verder

PI Systems

Schadeveilen

Op www.schadeveilen.nl kunnen zakelijke klanten en/of fleetowners auto's met schade aanbieden aan de ruim honderdvijftig iBOSS gebruikers. Uit alle offertes die aangeboden worden, kan de klant de gewenste kiezen.

Lees verder