Theaterproductiehuis Zeelandia

Vernieuwde website voor Zeeland Nazomerfestival

Over de opdracht

Het Zeeland Nazomerfestival brengt theater en dans op verrassende locaties in de openlucht en in bijzondere gebouwen verspreid over Zeeland. Het festivalhart in de Abdij van Middelburg toont een keuze uit bestaand aanbod van podiumkunsten en veel muziek. Het is een plek waar mensen samenkomen om te picknicken of te zingen. De twaalfde editie is van 21 augustus tot en met 1 september 2012.

Het Zeeland Nazomerfestival 2012 belooft een editie te worden vol afwisseling: dans en toneel op verrassende locaties, muziek in het festivalhart. Een dansvoorstelling van choreografe Conny Janssen opent het festival in de Machinefabriek op het Vlissingse Scheldekwartier.

Al jaren is FrisBEE als bouwer van de website actief betrokken bij het festival. We hebben dit jaar de website weer grondig onder handen genomen. Zo is de volledige website vergroot naar 1000 pixels, waardoor er vooral op de homepage meer ruimte beschikbaar kwam. Op de homepage is er nu ruimte voor twee nieuwsartikelen naast elkaar.

Door de gehele website kunnen gebruikers de content delen op hun social media platform en ook worden de eigen tweets van de organisatie getoond. Daarnaast is de gehele website met Google leesvriendelijke URL voorzien. 

Om tijdens het festival op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes én de komende voorstellingen te kunnen bekijken, is er een speciale mobiele website opgezet. Ook is er een nieuwsbrief module opgezet, waarmee de geïnteresseerde eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Theaterproductiehuis Zeelandia

Website Nazomerfestival

FrisBEE is al sinds 2001 actief betrokken bij de website van het Zeeland Nazomerfestival. Voor de eerste keer tekent FrisBEE zowel voor de vormgeving als de technische realisatie van deze nieuwe responsive website!

Lees verder