Bunkerinfra

Professionele website met zakelijke uitstraling

Over de opdracht

Bunkerinfra Datacenters is een relatief jonge organisatie en is gespecialiseerd in het beveiligd opslaan van data en het beheren van vitale netwerken en applicaties. Als enige organisatie in de wereld heeft ze 3 atoombunkers in haar bezit die gebruikt zullen worden om de relaties de garantie te kunnen geven dat zij te allen tijden over hun data kunnen beschikken, ongeacht de ramp die zich heeft voorgedaan.

Passende bij een internationaal opererende organisatie moest er een vormgeving opgezet worden die professioneel, zakelijk maar toch uitnodigend is. Hierin zijn we geslaagd met de nieuwe website.

De website is in twee talen opgezet (Nederlands en Engels) waarbij het beheer van de informatie zo makkelijk mogelijk is gemaakt. Alleen de echt taalafhankelijke content moet dubbel geplaatst worden. Vanzelfsprekend is de structuur van de website via het CMS zelf aan te passen / uit te breiden en kan zo makkelijk ingespeeld worden op nieuwe of veranderende diensten. 

Een belangrijke, speciaal opgezette, functie is de documentenbibliotheek. Onder beheerbare categorieën en subcategorieën kunnen (PDF) documenten geplaatst worden. De gehele bibliotheek is door de bezoeker van de website te doorzoeken op het gewenste zoekwoord. 


Terug Neem vandaag nog contact op!