TOP-Recreatie

Grafische en technische update website

Over de opdracht

De website www.recreatieprogramma.nl biedt de campings die samenwerken met TOP-Recreatie uit Middelburg een eigen website speciaal gericht op het recreatiewerk dat gedaan wordt op de camping.

Door het koppelen van de website met het programma ontwikkeld door TOP-Recreatie kan deze eenvoudig op deze website getoond worden. Daarnaast kan de camping zelf afbeeldingen toevoegen die gebruikt kunnen worden voor het versturen van een e-card, kunnen foto's in een fotalbum gezet worden, kunnen bezoekers een reactie plaatsen in het gastenboek en kunnen uitgebreide PDF-documenten van diverse knutsels gedownload worden.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

De nieuwe inschrijfmodule voor camping-gasten zorgt voor een boost van de Recreatheek. Hoe COVID-19 soms toch positief uitpakt...

Lees verder

TOP Recreatie

planmodule

Een visuele tool om medewerkers in te plannen. FrisBEE bouwde het omvangrijke systeem van TOP Recreatie verder uit met deze nieuwste functionaliteit.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyling website

In voorbereiding op het seizoen 2015 heeft TOP-Recreatie een grafische restyling van de website laten uitvoeren. 

Lees verder