Kuub Makelaars

Nieuwe website met import van woningaanbod

Over de opdracht

De nieuwe website van Kuub Makelaars is opgezet op basis van WebMan Easy, waardoor er standaard enorm veel functionaliteiten beschikbaar zijn voor het beheer van de website. Alle informatie op de website is op een intuitieve manier aanpasbaar.

Belangrijk binnen de nieuwe website is natuurlijk het woningaanbod. Het woningaanbod wordt dagelijks geïmporteerd vanuit een extern systeem op basis van een geautomatiseerd XML-import. In de dagelijkse import worden alleen de nieuwe objecten toegevoegd (inclusief alle afbeeldingen) en worden de aangepassingen van de eerder geimporteerde objecten doorgevoerd. Het aanbod wordt netjes verdeeld in diverse categorieeen, waardoor een bezoeker van de website snel naar het gewenste aanbod kan komen.

Alle objecten worden in de database van de eigen website ingelezen, waardoor de extra toevoegingen van afbeeldingen, video's en documenten door Kuub Makelaars én de eigenaar van de woning mogelijk worden. Via Mijn Kuub kan de eigenaar van de woning inloggen op zijn 'eigen gedeelte' op de website en de aanvullende informatie plaatsen, aanpassen en verwijderen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Kuub Makelaars

responsive website

Voor Kuub Makelaars uit Goes is deze nieuwe responsive website opgezet die de gebruiker nog beter en sneller voorziet van de juiste informatie.

Lees verder

Kuub Makelaars

Kuub Makelaars App

Voor Kuub Makelaars Zierikzee is een interactieve iPad App ontwikkeld, waarbij de iPad App als een afstandbediening voor de aangesloten TV dient. Via een menu wordt de gekozen informatie getoond op de TV.

Lees verder