PI Systems

Schadeveilen

Over de opdracht

Op www.schadeveilen.nl kunnen zakelijke klanten en/of fleetowners auto's met schade aanbieden aan de ruim honderdvijftig iBOSS gebruikers. Uit alle offertes die aangeboden worden, kan de klant de gewenste kiezen.

Via een aantal eenvoudig stappen kan de benodigde informatie ingevuld worden, waarbij er eerst informatie over de bestuurder wordt gevraagd. Daarna wordt de informatie van het voertuig ingevuld door eenvoudig te kiezen uit de beschikbare merken / modellen en types.

De volgende stap is het opgeven van de schade met behulp van een grafische weergave van de auto, zodat voor alle schadeherstellers duidelijk is waar de schade zit en welke effecten dat heeft op mogelijk andere onderdelen. Daarna kan de gebruiker één of meerdere foto's toevoegen.

Als de opdracht verstuurd wordt, wordt deze direct als een offerteaanvraag aan alle deelnemende iBOSS gebruikers getoond. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de afstand van de aanvrager tot de iBOSS gebruikers, waarbij de aanvrager zelf kan aangeven dat hij/zij bereid is om ook iBOSS gebruikers van verder toe te laten tot het offerteproces.

Via een eenvoudige klantenportal kan bijgehouden worden welke offertes er uitgebracht zijn en kan de beste offerte met een druk op de knop geaccepteerd worden. Automatisch krijgen alle andere offerte uitbrengers dan een afwijzing, zodat er ook geen offertes onnodig blijven openstaan in iBOSS.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

PI Systems

iBOSS App

Met de App kan de gebruiker op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de dossiers inzien en foto’s toevoegen.

 

Lees verder

iBOSS

De totaaloplossing voor al uw bedrijfsactiviteiten

iBoss vormt het hart van de operationele activiteiten van veel schadeherstelbedrijven op het gebied van dossierbeheer, werkorders, tijdregistratie, relatiebeheer, kostenbeheer, facturering enzovoorts. Met iBoss brengt zij al hun operationele activiteiten tot in de laatste detail in kaart, waarbij opgeslagen data eenvoudig kan worden opgeroepen als waardevolle managementinformatie.

Lees verder