SamenWassen

logo, huisstijl, posters

Over de opdracht

SamenWassen is een platform waarmee gebruikers snel een wasprogramma bij een carwash kunnen selecteren én afrekenen. Vooraf of in de wachtrij selecteer je eenvoudig het juiste programma bij de aangesloten carwash betaal je meteen via iDEAL. FrisBEE maakte een uitgebreid promotiepakket om carwash-eigenaren én hun bezoekers bekend te maken met SamenWassen.

Posters en flyers
Om gebruikers te attenderen op het nieuwe concept, krijgen alle aangesloten carwashes een set posters voor op het terrein en in de winkel. Een QR-code op de poster maakt het voor bezoekers extra makkelijk om direct een wasprogramma te kiezen. In de winkel wordt aandacht gegeven aan de website door middel van flyers en stickers. De consequent doorgevoerde huisstijl van SamenWassen zorgt voor herkenning binnen (en buiten) de carwash.

E-mail marketing
De app van SamenWassen is voor alle carwash-bedrijven van Nederland ontwikkelt. In een gerichte e-mailing naar carwash-eigenaren worden duidelijk de voordelen op een rij gezet: zowel voor de carwash-eigenaar als de bezoekers van de carwash. FrisBEE schreef overtuigende en converterende teksten voor de e-mailcampagne van SamenWassen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

SamenWassen

Realisatie nieuw platform

Voor SamenWassen hebben we een nieuw platform opgezet waarmee er bij carwashes sneller afgerekend kan worden. 

Lees verder