Walchers Wonder

Logo, huisstijl en website

Over de opdracht

Verloskundige Groepspraktijk Vlissingen opent vanaf 1 november een nieuwe locatie in Middelburg en biedt daarmee voor alle zwangeren op Walcheren nu drie locaties (Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen) waar men terecht kan voor een goede controle. Door de expansie van de organisatie is tevens gekozen voor een nieuwe naam, Verloskundigenpaktijk Walchers Wonder.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. De vorige website heeft een volledige restyle gekregen op basis van de nieuw ontwikkelde huisstijl.

Logo en huisstijl
Jan-Willem Hament, bekend van de Zeeuwse stripfiguurtjes Leuntje en Merien, tekende het logo voor Walchers Wonder. Na digitalisering van het getekende logo heeft FrisBEE een frisse, vrolijke huisstijl en informatiefolder ontwikkeld in een gender-neutrale kleur, gecombineerd met smaakvolle zwart-wit fotografie.

Sociale media en site
Naast het drukwerk is er ook een nieuwe, responsive website gemaakt en heeft FrisBEE bijgedragen aan de nieuwe Facebookpagina. De website voorziet zwangere vrouwen (en hun partners) van alle benodigde informatie voor, tijdens en na hun zwangerschap. De site is door Walchers Wonder zelf te beheren met het Webman beheersysteem. Door zowel de site als Facebook in te zetten blijft de doelgroep altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op het vakgebied van de verloskundigen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!