Codex Groep

Corporate identity

Over de opdracht

De werkzaamheden van de Codex Groep bestaan uit (digitale) pakket- en jaaroverstijgende analyse van salarisgegeven van alle medewerkers. Dit is inclusief de specifieke kennis over de Personeel en Arbeidsmarkt (P&A), zoals de vele beschikbare subsidies, sociale premieregelingen en fiscale afdrachten.

Corporate identity
Voor de organisatie hebben we een compleet nieuwe corporate identity opgesteld. Als eerste stap hebben we een logo ontwikkeld voor de nieuwe organisatie. Het logo moest de nieuw ingeslagen route van de organisatie weergeven en passen bij de gewenste uitstraling, een volwassen organisatie die werkt voor grote top 100 bedrijven in Nederland met veel unieke expertise. 

Huisstijl
Vanuit het logo hebben we de verdere huisstijl voor het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes ontwikkeld. Naast deze papieren uitingen moest er vanzelfsprekend ook een bijbehorende responsive vormgeving voor de corporate website ontwikkeld worden. 

Veilige website
Gezien het belang van veiligheid voor de organisatie, wordt gewerkt met een sterk SSL-certificaat voor de website. Alle informatie op de nieuwe website is vanzelfsprekend zelf te beheren via de eigen beheermodule, dus zowel de menu-structuur als de onderliggende teksten en afbeeldingen. 

Inloggen via website
Voor de klanten van de Codex Groep hebben we een speciale inlogmodule gemaakt, waarmee ze eenvoudig de benodigde bestanden beveiligd kunnen uploaden en die direct apart gezet worden voor analysegebruik door de Codex Groep. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!