Paruzzi

webshop app

Over de opdracht

Paruzzi verkoopt onderdelen voor klassieke Volkswagens. De bestaande app bestond voornamelijk uit adresgegevens en een link naar de webwinkel. Nadat de huidige app-bouwer de werkzaamheden staakte, ging Paruzzi op zoek naar een nieuw bedrijf om hun app onder te brengen. Een nieuw design en wat extra functionaliteiten stonden op het wensenlijstje.

Compleet beheerbare app
Met de nieuwe app heeft Paruzzi volledige vrijheid. Vrijwel alle onderdelen zijn beheerbaar, waardoor Paruzzi zelf de inhoud van de app kan bepalen. Het gebruiksgemak is verhoogd door de communicatie tussen app en webwinkel te vergroten. Eenmaal ingelogd in de app worden je gegevens onthouden als je overschakelt naar de shop-omgeving. Door de vormgeving van de webwinkel en de app op elkaar af te stemmen, is de overgang voor de gebruiker niet langer merkbaar.

Vanzelfsprekend is de app beschikbaar in meerdere talen zodat elke gebruiker in zijn gewenste taal wordt aangesproken én o.a. de specifieke taalafhankelijke contactgegevens te zien krijgt. 

Technische modules
Zoals aangegeven stonden er bij een vernieuwing van de app ook enkele nieuwe functionaliteiten op de wensenlijst. Zo moest er een plek komen in de app waar de gebruiker eenvoudig interessante informatie kon vinden over hun antieke Volkswagen. Nieuw opgenomen zijn de modules bouwjaar herkenning en motor herkenning en de stroomverdeler / ontstekingstool module waarmee direct ook de koppeling met de beschikbare onderdelen in de webshop gemaakt is.

Directe communicatie
Doordat de gebruikers van de app nu direct kunnen inloggen met hun Paruzzi account, kunnen we ze direct koppelen aan de webshop. Maar is het nu ook mogelijk om de gebruikers bij de verzending van een nieuwe order direct een pushbericht te sturen. Hierdoor is een veel directere communicatie mogelijk.


Terug Neem vandaag nog contact op!