HTM

Verbaliseringsapp

Over de opdracht

De Handheld Units die door HTM (Haagse Tram Maatschappij) gebruikt worden voor de controle van reisproducten en het uitschrijven van proces-verbalen zijn 'end-of-life'. Bij de zoektocht naar een nieuwe software-leverancier voor de nieuw aan te schaffen Android-apparaten, stuit HTM op FrisBEE.

Meedenken en meelopen
Het flexibele team en de open, kritische blik van FrisBEE op het wensen- en eisenpakket van HTM leiden tot een prettige en nauwe samenwerking. Door een werkdag mee te lopen met de Haagse controleurs is FrisBEE in staat om nog beter in het proces mee te denken en aanvullende verbeteringen voor te stellen.

Verbaliseringsapp
Door de nieuwe vormgeving van de app kan de controleur veel intuïtiever en sneller werken. Binnen de app meldt een medewerker zichzelf aan, selecteert eenvoudig een instaphalte en start een controle. Via overzichtelijke stappen wordt een proces-verbaal opgemaakt. Aan het einde van de dienst krijgt zowel de medewerker als het hoofdkantoor een duidelijk overzicht van de uitgevoerde controles.

Geen internet
Delen van Den Haag, vooral rond ambassades, hebben slecht of helemaal geen internetbereik. Na het inloggen kan er zonodig de hele dag offline gewerkt worden in de app. Zodra er weer een internetverbinding beschikbaar is, zal de app automatisch synchroniseren met de database. Ook de nieuwe NFC techniek werkt zonder internetverbinding.

NFC koppeling
In de bestaande software van HTM moest elke controleur zijn/haar eigen controle voorbereiden, ook al ging men met een team op pad. Door gebruik te maken van de NFC (Near Field Communication) techniek kunnen meerdere controleurs zich nu eenvoudig aan elkaar koppelen of juist ontkoppelen. Simpelweg door de apparaten bij elkaar te houden! Eén hoofdverantwoordelijke stelt de controle in voor het volledige team - zoveel efficiënter. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!