Synchronicity Projects

SYNKY 2.0

Over de opdracht

Na de eerste versie van SYNKY die gebruikt is voor een animatie in de grootste strandtekening van de wereld hebben we samen met de heren van Stichting Synchronicity Projects een evaluatie gedaan om te kijken hoe we de app nog beter konden maken. 

Dit leverde SYNKY 2.0 op ... met deze app kunnen grootschalige live-animaties gerealiseerd worden met duizenden deelnemers.

SYNKY 2.0
Een van de eerste aanpassingen die we hebben doorgevoerd is heel veel checks verwijderd uit de app, we gaan uit van een veel grotere verantwoordelijkheid van de gebruiker én door de grotere pixeldichtheid van de nieuwe animaties is meedoen belangrijker dan voldoen aan alle eisen. 

Deelnemers kunnen in de nieuwe versie ook tijdens een animatie nog gewoon participeren en zullen dan gewoon aanhaken bij de animatie die op dat moment bezig is. 

Project eigen vormgeving
Een tweede grote aanpassing is de mogelijkheid om de app tijdens een project helemaal grafisch in te richten naar de huisstijl van de organisatie. Bij het inregelen van het project kunnen alle kleuren en achtergronden zelf  flexibel ingestel worden, waardoor een optimale flexabiliteit ontstaat.

Visuele instructies
Daarnaast is het mogelijk gemaakt om de instructies niet alleen via de koptelefoon te beluisteren, maar ook met visuele instructies te werken. 


Terug Kom kennismaken met FrisBEE

Andere projecten van deze klant

SYNKY

Unieke app voor live animatie

Voor Stichting Synchronicity Productions is de app SYNKY ontwikkeld, waarmee met grote groepen mensen live animaties uitgevoerd kunnen worden op basis van individuele spraakinstructies. 

Lees verder