PI Systems

iBOSS App

Over de opdracht

Om gebruikers van iBOSS, hét backofficepakket voor de schadeherstelbranche, verder te ondersteunen is de iBOSS App ontwikkeld. De gerealiseerde iBOSS App is vooralsnog alleen beschikbaar voor iPhone en te downloaden in de App Store voor € 29,99. 

De App is de ideale toevoeging aan het iBOSS pakket om de schadehersteller snel inzicht te geven in de dossiers én de mogelijkheid om deze te muteren. Met de mobiele telefoon in de hand is een camera altijd aanwezig en dus kunnen snel en eenvoudig nieuwe foto's aan een dossier worden toegevoegd. 

Voor het werken met de iBoss App moet de mogelijkheid worden geactiveerd binnen het Backoffice pakket iBoss.

 App voor iBOSS is verkrijgbaar in de App Store


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

iBOSS

De totaaloplossing voor al uw bedrijfsactiviteiten

iBoss vormt het hart van de operationele activiteiten van veel schadeherstelbedrijven op het gebied van dossierbeheer, werkorders, tijdregistratie, relatiebeheer, kostenbeheer, facturering enzovoorts. Met iBoss brengt zij al hun operationele activiteiten tot in de laatste detail in kaart, waarbij opgeslagen data eenvoudig kan worden opgeroepen als waardevolle managementinformatie.

Lees verder

PI Systems

Schadeveilen

Op www.schadeveilen.nl kunnen zakelijke klanten en/of fleetowners auto's met schade aanbieden aan de ruim honderdvijftig iBOSS gebruikers. Uit alle offertes die aangeboden worden, kan de klant de gewenste kiezen.

Lees verder