Kuub Makelaars

Kuub Makelaars App

Over de opdracht

Met de overname van Estio Makelaars zette Kuub Makelaars voet op Schouwen-Duiveland. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe opzet van het kantoor, waarbij gekozen is voor innovatieve dienstverlening. 

Het nieuwe kantoor is vrij toegankelijk binnen kantoortijden, ook als er geen makelaar van Kuub aanwezig is. De bezoeker krijgt zelf via een interactieve iPad App de toegang tot het complete aanbod, waarbij er eenvoudig grafisch gefilterd kan worden op plaats en/of minimum en maximum bedrag. Als er interessante objecten gevonden worden, dan kan de gebruiker deze als favoriet markeren en naar zichzelf laten mailen. 

Via de App wordt verder via video uitleg gegeven over de verschillende diensten van Kuub Makelaars: 

  • Woning verkopen
    • verkoopadvies
    • woningmarketing
    • styling (house of Kiki)
  • taxeren
  • woning kopen

Het unieke van de App is dat de App gebruikt wordt voor het aansturen van informatie op een externe TV terwijl er op de iPad andere content getoond wordt. Hiermee is een unieke dubbelfunctie beschikbaar geworden. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Kuub Makelaars

responsive website

Voor Kuub Makelaars uit Goes is deze nieuwe responsive website opgezet die de gebruiker nog beter en sneller voorziet van de juiste informatie.

Lees verder

Kuub Makelaars

Nieuwe website met import van woningaanbod

Voor Kuub Makelaars hebben we een nieuwe website gebouwd, waarbij het woningaanbod dagelijks vanuit een centraal systeem gehaald wordt. Op de website kunnen gebruikers zelf informatie (foto's, video's of documenten) toevoegen aan hun woning.

Lees verder