Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders

Ontwikkeling van een iPhone en Android App!

Over de opdracht

App voor Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders is verkrijgbaar in de App StoreJongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders is een landelijk opererend bureau met strategisch gespreide vestigingen. Met een enthousiast en kundig team van deurwaarders, juristen en ondersteunend personeel staat ze voor kwaliteit en levert maatwerk. De kracht is de combinatie van wettelijke bevoegdheid en diepgaande juridische expertise. 

App voor Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders is verkrijgbaar in de Google Play StoreIn de eerste versie van de App kunnen schuldenaren en professionals in de branche de beslagvrije voet berekenen. Daarnaast kan door middel van de incassokostencalculator de maximale incassokosten berekend worden én is er informatie beschikbaar over de organisatie.

Voor de website hebben we dezelfde complexe berekening ook in een nieuw webformulier opgezet. De berekening wordt gevoed met diverse variabelen uit de database én de ingevoerde waarden in het formulier. 

Update 28 januari
In een radio interview met Felix Meurders op Radio 1 (beluister fragment) vertelt onze opdrachtgever over de noodzaak van de App, waarin eenvoudig de beslagvrije voet berekend kan worden. Ook de heer Brenninkmeijer (de Nationale Ombudsman) is enthousiast over het initiatief voor de App van Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders.


Overige afbeeldingen

Terug Kom kennismaken met FrisBEE