Tilroe Optiek

App voor Tilroe Optiek

Over de opdracht

Available in App StoreVoor Tilroe Optiek is de unieke App ontwikkeld. De App is verkrijgbaar als iPad en iPhone app en vanaf nu ook voor Android ontwikkeld. In de app wordt vanzelfsprekend informatie getoond over deze zelfstandige opticien uit Vlissingen.

Available in Google PlayDaarnaast kan een afspraak gemaakt worden die in de online agenda van Tilroe Optiek kijkt. Via een aantal eenvoudige stappen wordt het registratieproces doorlopen en wordt de gewenste datum en tijd opgegegeven. Als de afspraak is opgeslagen in de database kan deze ook direct aan de iPad of iPhone agenda toegevoegd worden.

Als uniek onderdeel kan de gebruiker brillen passen. De brillen worden uitgelezen uit de database, waarna de dames- en herenbrillen gepast kunnen worden op een pasgezicht. Ook kan er een foto gemaakt worden van jezelf, die je dan gebruikt voor het passen van de bril. Heb je een mooie bril gevonden, dan kun je deze eenvoudig opslaan of mailen. Vanzelfsprekend is het resultaat van de passessie ook te posten op Twitter en Facebook


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Tilroe Optiek

responsive website

Na een uitstapje bij een andere leverancier is Tilroe Optiek uit Vlissingen weer terug voor een nieuwe responsive website.

Lees verder