Over FrisBEE   >   over-frisbeeOver FrisBEE

FrisBEE BV bouwt al sinds 1999 websites en internetoplossingen voor diverse opdrachtgevers vanuit Vlissingen in Zeeland. In 1999 is FrisBEE gestart door Rob Postma en Elco Simon. Ons enthousiaste team is sinds 2011 aangevuld met Robin van de Voorde en Joos Mesie én onze grafisch vormgeefster Melouise Vrijhof zodat we een goed opgeleid team hebben dat flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft. 

Binnen ons team maken we regelmatig gebruik van stagiaires van o.a. GLR, ROC Zeeland en HZ. Hiermee zorgen we voor een gedegen stage-ervaring voor de studenten, maar blijven we ook op de hoogte van nieuwe (school / opleiding) ontwikkelingen.

We opereren vanuit Vlissingen (regio Zuid-West Nederland), maar hebben klanten door heel Nederland. Met onze expertise op het gebied van iPhone, iPad en Android apps behoren we bij de top van Nederland!

Kernwoorden die FrisBEE typeren: App-ontwikkeling of (mobiele) applicaties, websites of complexe (webbased) backoffice-systemen, webwinkel, drukwerk, grafische opmaak, flexibel, kwaliteit, innovatief


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulierMissie

FrisBEE is voorloper op het gebied van nieuwe media en biedt praktisch toepasbare oplossingen aan bedrijven en instellingen die willen en kunnen investeren in technologische hoogstaande, state of the art oplossingen.

Een compleet overzicht van onze innovatieve producten en diensten kunt u hier vinden.