Diensten   >   internetoplossingenWebMan

FrisBEE zet voor al haar dynamische sites én internetoplossingen de zelf ontwikkelde beheermodule WebMan in. De nieuwste versie van deze beheermodule heeft naast een compleet nieuwe vormgeving ook een volkomen andere opzet dan de voorgaande beheermodules gekregen.

Hiermee is deze beheermodule uniek in zijn soort en zorgt ervoor dat klanten nog meer gebruikersgemak krijgen dan voorheen.Specifieke internetoplossingen

WebMan wordt zowel ingezet voor dynamische websites, maar dient ook als basis voor alle specifieke internetoplossingen als een back office, urenregistratiesysteem, planningsmodules, reserveringsmodules of crm-systeem (customer relation management).

Alle specifieke internetoplossingen die door FrisBEE gebouwd worden zijn altijd maatwerk, waardoor het gebouwde systeem naadloos past in úw manier van werken.

Ook interesse in een vrijblijvend gesprek over een passende technische oplossing voor uw specifieke probleem? Neem contact met ons op!Back office

Voor meerdere klanten heeft FrisBEE in de afgelopen jaren gewerkt aan een back office systeem. Alle bedrijfsprocessen van de klanten zijn in kaart gebracht en er is bekeken waar automatisering een toegevoegde waarde kan leveren.iBOSS

In opdracht en samenwerking met PI Systems heeft FrisBEE het product iBOSS gebouwd.

iBOSS vormt het hart van de operationele activiteiten van veel schadeherstelbedrijven op het gebied van dossierbeheer, werkorders, tijdregistratie, relatiebeheer, kostenbeheer en facturering om er maar een paar te noemen. iBOSS is een geïntegreerde totaaloplossing waar de héle organisatie profijt van heeft!

Met iBOSS worden al de operationele activiteiten tot in de laatste detail in kaart gebracht, waarbij opgeslagen data eenvoudig kan worden opgeroepen als waardevolle managementinformatie! Met doordachte functionaliteiten op het gebied van externe en onderlinge communicatie, agendering en actieoverzichten faciliteert iBOSS bovendien de workflow tussen de verschillende afdelingen en disciplines!

Maar misschien wel één van de sterkste punten van iBOSS is dat het zich laat vormen naar de wensen en werkprocessen van de schadeherstelbedrijven en niet andersom!